Badrumsrenovering Danderyd

Vi arbetar målinriktat för att göra våra kunder nöjda

Anpassade lösningar

Varmt välkomna till EMERLIT Stambytesgruppen AB, ett företag som bedriver verksamhet inom el, VVS och bygg. Inom branschen har vi mångårig erfarenhet och därmed omfattande kunskap. När ni vänder er till oss kommer vi arbeta engagerat och målinriktat för att ge er resultat av högsta kvalitet. Givetvis ser vi till att anpassa arbetet efter era önskemål och behov, så att ni får precis den hjälpen som ni söker. Vi finns här för att ge er den hjälpen som ni behöver! Vi har tillstånd att registrera alla nödvändiga dokument med deras respektive behörig myndighet.

Till stor del arbetar vi med badrumsrenoveringar, små som stora. Vare sig det handlar om att installera en ny toalett och handfat eller en full renovering finns vi här för att ge er den hjälpen som ni behöver. Med vårt är vi aktiva i hela Stockholmsområdet, bland annat Danderyd.

Om oss

EMERLIT Stambytesgruppen AB är ett etablerat företag som arbetar i Stockholmsområdet, bland annat i Danderyd. Till oss är både privatpersoner och företag välkomna.

Inom företaget finns över 10 års erfarenhet och pålitlig kunskap, som gör att vi kan erbjuda arbete av hög kvalitet. Under åren i byggbranschen har vi fått omfattande erfarenhet som arbetsplatsansvarig samt projektledare. Vi kan leda projekt från början till slut. Dessutom tar vi hand om all dokumentation samtidigt som vi får arbetet klart.

Badrumsrenovering Danderyd

Mångårig erfarenhet

Våra medarbetare har många års erfarenhet bakom sig. vi har erfarenhet av en stor mängd olika sorters objekt och projekt, allt från äldre historiska hus till moderna nybyggen.

Alltid nöjda kunder

Vår ambition är att våra kunder blir 100 procent nöjda med vårt arbete och service. Vänder ni er till oss för hjälp kommer vi göra vårt yttersta för att leva upp till era förväntningar.

Badrumsrenovering Danderyd

Våra tjänster

EMERLIT Stambytesgruppen AB erbjuder tjänster enligt svensk standard i alla byggnads områden. Vårt företag arbetar med VVS, elinstallationer, byggarbeten och mycket mer. Vi arbetar huvudsakligen med renovering av badrum samt stambyten. Tack vare erfarenhet och kunskap kan vi också agera platschef/arbetsledare.

Badrumsrenovering

Av olika anledningar kan man behöva renovera sitt badrum, vi finns här för att hjälpa er på vägen. Vårt företag har behörigheterna som krävs för att kunna genomföra alla typer av badrumsrenovering.

Vi arbetar med:

  • Badrumsrenovering
  • Stambyte
  • VVS
  • Rörmokeri
  • El
  • Elinstallationer
  • Bygg
  • Snickeri
  • Måleri

Kontakta oss

Tveka inte på att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar. Kontakta oss per telefon eller mail, svarar vi inte direkt kommer vi återkomma så fort som möjligt.

EMERLIT Stambytesgruppen AB

073-249 06 14

dovydas@emerlit.nu

Badrumsrenovering Danderyd

Hit till oss kan ni vända er för att få hjälp med en rad olika tjänster, däribland badrumsrenovering. Allt arbete utförs med fokus på säkerhet och kvalitet utifrån era önskemål och behov. Vi är flexibla och ser till att ni får hjälpen som just ni är i behov av.

Badrumsrenovering Danderyd